.
Naomi
maandag 8 maart 2021

Gezocht: Brecht, het eerste vriendje van Naomi

Ken jij een Brecht uit Dilbeek?

Zondagnacht werden er in het Big Brotherhuis intieme verhalen verteld. Heel wat bewoners vertelden over hun eerste kus. Bij Naomi was ene zekere Brecht uit Dilbeek de gelukkige. Naomi leerde hem kennen tijdens een Frans kamp. Op de laatste avond van het kamp werd er een feestje gebouwd en tijdens ‘Forever More’ van Moloko gingen de twee dichter bij elkaar dansen en zelfs slowen. Even later volgde de eerste kus, met tong en al.
“Het probleem was, hij woonde in Dilbeek, ik was van Mechelen en we waren 15 jaar. Sms-en koste veel geld, dus stuurden wij heel veel mails naar elkaar. Hij is één keer met de trein naar Mechelen gekomen, we zijn dan naar Pirates Of The Carribean gaan kijken in de cinema, dat was keitof!”, lacht Naomi. Maar van de film heeft zij niets gezien. “We zijn de hele tijd aan het kussen geweest en het was de eerste keer dat ik mijn hand in iemands broek gestoken heeft. Dat was verschieten”, lacht Naomi.

Helaas is het niets geworden met Brecht omdat de vakantie voorbij was en beiden weer naar school moesten. “Dat is wel keigrappig. Brecht is nog altijd een keischone jongen, maar hij heeft nu een vriendin, helaas”.

“Ik ga er voor de rest niets over zeggen, dan weet iedereen welke Brecht het is”, reageert Naomi Timmerman op de livestream van Big Brother. En eerlijk, nu willen wij Brecht wel leren kennen. Tips zijn welkom.

Bio van Naomi Timmerman

Meer Over:

Naomi Timmerman