.
Naomi
donderdag 25 maart 2021

Exit Naomi bij Big Brother

Julie klopt Naomi héél nipt.

Sinds woensdagavond bekend werd dat deze week Naomi en Julie genomineerd werden, begon Vlaanderen en Nederland massaal te stemmen via de geijkte kanalen. Julie stond er vorige week al op, haar exit werd in een nieuwe nominatie omgezet. Naomi werd dan weer door de andere bewoners genomineerd en dat zorgde donderdag voor heel wat spanningen in het huis. Vooral Nick had het moeilijk dat Liese haar afspraak niet was nagekomen om op Jill te stemmen. Op zich had het geen verschil gegeven, huismeester Michel zou Jill toch van de lijst gehaald hebben, maar Nick voelde zich door Liese bedrogen. Beiden hebben een lange discussie gehad en er vloeiden ook tranen. Op de sociale media waren de meningen verdeeld. Er waren mensen die vonden van Liese gelijk had dat zij de belofte niet nagekomen was, anderen vonden dan weer dat Nick meer dan gelijk had om Liese erover aan te spreken.
Van woensdagavond tot donderdag tijdens de liveshow was er één constante: Naomi en Julie speelden haasje over, het aantal stemmen ging haast gelijk op.

De bekendmaking was dan ook superspannend. Uiteindelijk verscheen de naam van Julie op het scherm in de woonkamer en dat betekende dus dat Naomi het huis moest verlaten. Naomi viert haar verjaardag dus thuis, maar zonder haar vrienden want dat mag nog altijd niet.
Met Naomi verdwijnt een fantastische vrouw die enorm geëvolueerd is in het huis. Herinnert u zich de traantjes van de eerste weken nog? Naomi kreeg meer en meer vertrouwen van de kijkers en wist het bijzonder lang vol te houden. Maar de halve finale haalt zij helaas niet. Aanstaande donderdag kennen we de finalisten en gaat de allerlaatste week van Big Brother 2021 in. Met wie? Dat zal de komende week duidelijk worden.

Bio van Naomi Timmerman