.
News Image

Geert Hoste in Beste Kijkers

Voor het eerst in 25 jaar duikt Geert Hoste op als panellid in tv-programma.

Woensdagavond 30 december 2015 blikt ‘Beste Kijkers’ voor één keer niet terug op de voorbije kijkweek, maar op de allerleukste tv-fragmenten, fails en internethits van het voorbije jaar. De ‘greatest hits’ van 2015, zeg maar.

Daarvoor heeft presentatrice Nathalie Meskens een gast van formaat gestrikt. Niemand minder dan ‘de koning van het jaaroverzicht’ zelf: Geert Hoste. Voor Hoste, die pas afgelopen maandag zijn theatertour ‘JUMP’ beëindigde, is het geleden van de jaren 1989 (‘De Drie Wijzen’) en 1990 (‘Tien Voor Taal’) dat hij als gast heeft deelgenomen aan een humoristische spelshow.

Samen met Tine Embrechts neemt Geert het op tegen Sven De Ridder en Dina Tersago. Dina werd in mei mama van Isak en maakt volgende week donderdag 7 januari haar comeback bij VTM met het programma ‘De Vetste Vakantie’. Daarin mogen kinderen hun droomvakantie vastleggen, zonder medeweten van hun ouders. Hoe blij mama en papa daar doorgaans mee zijn, toont ‘Beste Kijkers’ in een exclusieve preview.

Omdat het de laatste aflevering van het jaar is (én van het seizoen) heeft Nathalie geen gastacteur uitgenodigd om samen met haar de finale te spelen. Die eer gaat deze week naar haar beste kijkvrienden Sven en Tine. Samen pakken ze in sneltempo onder meer ‘Blokken’, ‘Breaking Bad’, ‘The Team’ en ‘De Bunker’ aan. Om te eindigen met – hoe kan het ook anders – ‘Friends’.

Beste Kijkers, woensdag 30 december om 21.40 op VTM.