.
News Image

Federale politie kan veiligheid Billie Eilish niet garanderen

Organisatie schrapt Werchter Boutique Pop-Up


Geen Werchter Boutique pop-up komende zomer. De federale politie heeft negatief geadviseerd omdat zij ook actief is op Tomorrowland en Dour Festival op 19 juli en de veiligheid niet kan garanderen van een extra open-air event dat tegelijkertijd zou plaatsvinden. Het is om productionele redenen niet mogelijk het festival naar een andere datum te verplaatsen. Werchter Boutique pop-up wordt geannuleerd. Tickets worden terugbetaald.

Billie Eilish, de aangekondigde headliner van Werchter Boutique pop-up, wil haar fans niet teleurstellen en komt volgende zomer alsnog naar België. In het kader van de Where Do We Go? World Tour treedt ze op zondag 19 juli op in het Antwerpse Sportpaleis. FINNEAS zal aantreden als opening act. De ticketverkoop voor het concert van Billie Eilish in Antwerpen start op zaterdag 7 december om 10u via proximusgoformusic.be en teleticketservice.com.

Fans die een ticket voor het concert van Billie Eilish in Werchter op zak hadden, krijgen toegang tot een exclusieve presale op vrijdag 6 december vanaf 10u. Zij kunnen zich dus voor de start van de algemene ticketverkoop van een ticket voor het concert in Antwerpen verzekeren. Link naar de presale en persoonlijke code worden vandaag via e-mail aan elke Werchter Boutique pop-up ticketkoper bezorgd.

Bio van Billie Eilish

Meer Over:

Billie Eilish