.
Gaston Berghmans en Leon Martin
donderdag 6 april 2023

Familie van Leo Martin: “Dat idee is nu wel voorbij”

Er is niemand die hem kan opvolgen

De band tussen Leo Martin en zijn kleinzoon Joël was prachtig om te zien. Joël zag zijn opa doodgraag en na zijn overlijden liet hij de band tussen hem en zijn opa vereeuwigen op zijn arm met een tattoo.

“En van die tattoo heb ik nog geen seconde spijt gehad. Mama was er minder gelukkig mee, maar voor mij klopt het gewoon. Mijn opa was mijn god, daar wil ik gerust elke dag aan herinnerd worden. Ik heb zelfs een volledige muur aan hem gewijd in m’n huis”, zegt kleinzoon Joël in Dag Allemaal.

De huidige partner van Leo’s dochter Martine schrok even toen hij het zag. En Martine moest hem toen uitleggen dat Leo Martin haar vader was.

“Zo wist ik wel meteen dat hij me niet daarvoor had gekozen. En kijk, we zijn al 28 jaar gelukkig getrouwd ondertussen.”

Na Leo is er niemand in de familie die nog iets in de comedy heeft gedaan. Al heeft Joël het toch even overwogen. “Maar het idee om dat te doen is nu wel voorbij. Als opa misschien wat langer had geleefd? Wat een onnozelaar ben ik wel. En een kindje zal er bij mij ook niet meer komen. Ik ben zopas gescheiden, maar ik had die beslissing al eerder gemaakt. Daar zal dus ook opvolger uit voort komen.”

Bio van Leo Martin

Meer Over:

Leo Martin