.
News Image

Evi dropt een bom in Mijn Pop-Uprestaurant

Evi heeft een speciale boodschap.


​De vier overblijvende pop-ups zitten in de laatste rechte lijn richting finaleweken. Wie van hen verdient een plekje onder de Blankenbergse zon? De jury maakt zeer binnenkort de twee finalisten bekend. Maar niet voordat enkele habitués hun laatste oordeel hebben geveld over de pop-ups. Zo maken Pascal Premereur en Bartel Dewulf van Belgocatering hun balans op wat betreft hygiëne en rendabiliteit. En jurylid annex bedrijfsleider Gert Verhulst evalueert op zijn beurt de leiderschapskwaliteiten van de duo’s.



Pascal kan op geen slechter moment binnenvallen bij Table’O. Mitchel en zijn keukenteam hebben tot vijf uur ’s nachts geëxperimenteerd met nieuwe gerechten. Het resultaat: een waar slagveld in de keuken. Gelukkig is er goed nieuws van Bartel. En ook bij Madam P. en TJOP’S lijken de rode cijfers verdwenen. Yannick en Leena kampen met een kleine terugval. Niet meteen reden tot paniek, want de cijfers gingen vorige keer door het dak. Toch ziet het ambitieuze duo dit niet graag gebeuren. Bovendien zit Leena nog ergens mee verveeld...



Jurylid Gert Verhulst analyseert aan de hand van videobeelden de leiderscapaciteiten van de duo's en stuurt hen bij. Bij Daniela en Mitchell valt vooral hun onderlinge communicatie op. Het koppel ziet niet meteen het probleem, maar volgens Gert wordt hun gezag ondermijnd. Ook Laure heeft haar eigen manier van communiceren. Gert vindt dat ze nogal nors overkomt en dat moet anders.



Tussen de bezoeken van Pascal, Bartel en Gert door draait de service op volle toeren. TJOP’S verwelkomt enkele bijzondere klanten: de spelers van eersteklasser KV Mechelen. Birger heeft voor de voetballers een primeur in petto, want zij mogen als eerste zijn nieuwe Oosterse marinade proeven.



Na de avondservice volgt een onverwachte boodschap van Evi, die inslaat als een bom…



Mijn Pop-Uprestaurant, dinsdagavond om 20.35 uur op VTM