.
News Image

Eva Pauwels weer vrijgezel

Eva Pauwels is een dwaze geit.

Twee weken geleden stelde Story het nieuwe lief van Eva Pauwels voor. Maar deze week brengt Story al de nieuwe liefdesbreuk van Eva Pauwels. Eind november werd Eva Pauwels al samen gespot bij de Story Awards in Hasselt. De twee kwamen toen samen via de rode loper binnen.
Eva was al behoorlijk aangeschoten toen ze in Hasselt arriveerde en na een paar foto's vloog ze meteen in de drank. Schaamde Eva Pauwels zich misschien voor haar nieuwe liefde of heeft Pauwels écht een drankprobleem? De awards waren nog maar net uitgereikt of Pauwels werd, ondersteund door twee mannen, naar een taxi gebracht. Pauwels was niet meer in staat om zelf naar de taxi te stappen.

Gek genoeg duurde het nog 2,5 maand vooraleer de twee zich als koppel profileerden. En nu is het dus alweer over. Met de titel "Valentijnsklucht: relatie met toyboy nu al afgelopen", geeft Story aan dat het over en uit is tussen Eva en Johan. Eva heeft Johan aan de deur gezet omdat ze nog met haar vorig lief Franky in haar hoofd zit. "Ik ben gewoon nog niet klaar voor een vaste relatie", klinkt het.

Eva zou naar eigen zeggen vorige week een epilepsieaanval gekregen hebben en weer in het ziekenhuis gelegen hebben. "Ik had mijn medicatie een paar dagen niet genomen, dwaze geit die ik ben." Opvallend is trouwens dat bijna niemand van de media - met uitzondering van Story - over Eva Pauwels schrijft. "Eva moet tegen zichzelf beschermd worden en we willen haar niet dieper in de put duwen", klinkt het bij andere media. Alsof Eva Pauwels nog dieper kan vallen... wat zal het volgende worden?

Bio van Eva Pauwels

Meer Over:

Eva Pauwels