.
Eva Pauwels, Julie Vermeire
woensdag 1 maart 2023

Eva Pauwels: “Ik ben al vier jaar nuchter”

Ze heeft haar leven weer op de rails

Er was een periode dat het niet zo goed ging met Eva Pauwels. Ze was op de dool, ging vaker feesten dan werken en ze kwam niet altijd zo positief in de media. Maar nu, zoveel jaren later, heeft Eva al eventjes haar leven weten omgooien en gaat het bijzonder goed met haar.

Ook het contact met haar kinderen is hersteld en ruzie met haar ex-man Jacques Vermeire heeft ze gelukkig nooit gehade. En dat geeft haar een stevige boost.

“Julie en Maxime proberen wekelijks langs te komen, maar ze hebben het druk met hun eigen leven. Toen Maximes relatie op de klippen liep, heb ik voorgesteld dat hij bij mij zou komen wonen, ik heb toch een extra kamer. Maar hij heeft ervoor gekozen om terug naar zijn papa te gaan. Ik heb daar alle begrip voor. Hij heeft jaren bij mijn ouders gewoon, dus hij wou de band met Jacques weer aanhalen”, zegt Eva in Dag Allemaal.

Ook Eva is te zien in de realityreeks die rond het gezin wordt gemaakt. Zij had gedacht dat het er al veel langer van zou komen.

“Toen Julie me belde, zei ik: ‘Eindelijk, ik dacht dat je’t nooit ging vragen.’ IK ben ook blij dat mijn ouders in beeld komen. Zij mogen in de bloemetjes gezet worden, want ze hebben de kinderen mee opgevoegd. Maar ik ben vereerd dat ik in de reeks mag komen.”

Julie wou vooral aan Vlaanderen tonen dat het goed gaat met haar mama en dat het beeld van vroeger mag worden bijgesteld. “De tijd gaat snel, velen zijn in dat negatieve beeld blijven hangen. In ‘De Vermeires’ kan ik tonen dat ik al vier jaar nuchter ben.”