.
News Image

Eva Pauwels gaat scheiden

Derde scheiding al voor Eva Pauwels.

Eva Pauwels gaat voor de derde keer scheiden. Deze keer is het haar man Franky die de scheiding aangevraagd heeft. Oorzaak: haar prostitutieverleden. Dat lezen we in de Story van deze week.
Een tijdje geleden werd duidelijk dat Eva Pauwels aan de kost kwam als gezelschapsdame. Hoewel Eva die job paar even uitoefende, was het toch lang genoeg om ermee in de pers te komen. Nu heel Vlaanderen weet wat Eva mispeuterd heeft, gaan zij en Franky scheiden.
Het is ondertussen de derde scheiding voor Eva Pauwels die een hele tijd getrouwd was met Jacques Vermeire. Eva en Franky zijn volgens haar al naar de notaris geweest. Het is het derde huwelijk voor de amper 36-jarige Eva Pauwels dat op de klippen loopt. Haar leven lijkt een rollercoaster aan tegenslagen te zijn
Eva en Franky hadden het vijf jaar goed met elkaar. Eva zag Franky dolgraag en heeft naar eigen zeggen alles voor hem en zijn kinderen gedaan. Ja, zelfs in de prostitutie gestapt. Welke moeder heeft dat voor haar en de kinderen van haar man over? Eva Pauwels dus.

Naar eigen zeggen was Franky op de hoogte van wat zij deed en ging hij ermee akkoord. Volgens haar zou hij mee in de branche stappen maar zover komt het dus niet.
Zelf doet Eva Pauwels haar job als gezelschapsdame af als sociaal werk. ""Wel, eigenlijk is dat toch niet anders dan werken in een bejaardentehuis? Als ik daar een oud manneke zou moeten wassen, dan zou die dat toch ook aangenaam vinden?" Maar het lachen zal Eva ongetwijfeld snel vergaan wanneer de echtscheiding een feit is. Gezien de feiten die zich afgespeeld hebben, zal Franky wellicht geen cent aan Eva moeten betalen.
Gelukkig voor Eva betaalt Jacques nog wél allimentatie. Daarvan kan Eva de huishuur betalen. Maar er dreigt nog meer onheid voor Eva. Haar vader heeft Eva al willen laten onterven maar zover zou het nog niet gekomen zijn. Eva heeft alvast weer een reden om in de drank te vliegen, al wil ze een nieuwe start maken, haar zoveelste. Nog even en ze kunnen over Eva Pauwels een reality-soap maken op tv.

Bio van Eva Pauwels

Meer Over:

Eva Pauwels