.
News Image

Eva Pauwels afgekickt: Maar niet van de seks

Pauwels is volledige afgekickt en ook met haar seksleven is alles oké.
Het is alweer een tijdje geleden dat Eva Pauwels in de boekjes stond, deze week staat ze nog eens in Story, het is wellicht nog langer geleden dat ze eens met goed nieuws naar buiten kwam en kijk. Vandaag laat Pauwels ons weten dat het weer beter gaat met haar, ze is al een maand ontslagen uit de psychiatrie en heeft sindsdien geen druppel alcohol meer aangeraakt. In het begin van haar opname verliep nochtans alles niet meteen vlekkeloos, zo was ze bijzonder agressief tegenover het personeel, maar uiteraard kwam dit door de drank. Wij weten zelf wat drank kan doen met een mensenleven.

Eva Pauwels heeft sinds kort ook terug een vrij goed contact met haar ex Jacques Vermeire en haar kinderen. Nu pas wordt ook voor haar en haar omgeving duidelijk wat de verslaving haar precies allemaal heeft aangericht, zo staat Pauwels er financieel momenteel niet al te goed voor. Eva Pauwels woont nu bij een jongere ex vriend van haar, die haar altijd is blijven steunen. We passen niet echt bij elkaar maar hij is me altijd wel blijven steunen. We zijn Friend with Benefits laat ze zich ontvallen in Story. Het is niet omdat ik nu afgekickt ben dat ik door het leven moet zonder seks hé. Toen ik verslaafd was deed ik niets anders dan films kijken en huilen, en dat is natuurlijk geen optimaal leven.

We zijn alvast blij dat het eindelijk weer beter gaat met haar, en gelukkig zijn er dus ook mensen die haar steunen. Eva je bent op de goede weg.