.
News Image

Eva De Roovere is meer dan alleen zangeres

Eva zet haar tanden in “Stilzitten als een kikker” en “Zen for kids.”


Stilzitten als een kikker is een mindfullnessboek voor kinderen van 5 tot 12 jaar en hun ouders.

Bij het boek hoort een CD en Eva leende haar stem voor de Vlaamse versie, te downloaden op ITunes.

Kinderen hebben het vaak te druk, net als volwassenen. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. De aan-knop doet het, maar waar zit de pauzeknop? Dit boek met cd staat boordevol mindfulnessoefeningen en verhaaltjes. Al gauw blijken ze zelf naar het boekje of de cd te grijpen om tot rust te komen.Ik is perfect: een essay over de drang naar perfectie

En nu we toch over boeken hebben... Op vraag van uitgeverij Lannoo schreef Eva een essay over onze drang naar perfectie.

Perfectie is niet van deze wereld. Maar wie bepaalt dat? Wie beslist wat perfect is en wat niet? En waarom is die ene persoon perfect en die andere niet? Is perfectie goed of slecht? Of geen van beide? Perfectionisme, wordt dat bij de positieve eigenschappen gerekend? Moet ik blij zijn als iemand mij een perfectionist noemt? En als perfectie niet van deze wereld is, van welke wereld is ze dan wel?

Op deze en meer vragen probeert Eva De Roovere een antwoord te vinden in tien persoonlijke brieven die ze schrijft naar vrienden, collega's en idolen...Concerten

Naast een goed boek is een hartverwarmend concert de perfecte remedie voor een kille herfstavond. We geven u nog 3 mooie kansen om Eva live aan het werk te zien:

Vrijdag 02/12 om 20u15 in Mol, Schouwburg Rex

Zaterdag 03/12 om 20u30 in Deurne, Sint Jozefkerk

Woensdag 11/01 om 20u30 in Rotselaar, GC De Mena

Alle info vindt u hier: http://www.evaderoovere.be(l.t.)
Bio van Eva De Roovere

Meer Over:

Eva De Roovere