.
Esther Sels
zaterdag 25 mei 2024

Esther Sels dankbaar maar ook teleurgesteld na Sing Again

Zangeres blikt terug op avontuur.

We kennen Esther Sels al vele jaren, meerbepaald van in de periode van 'Idool 2007'. Toen VTM haar vroeg of zij aan 'Sing Again' wou deelnemen, greep zij die kans met beide handen. Nu de finale achter de rug is, blikt de zangeres terug op dat avontuur. "Sing Again heeft een prachtige winnares", benadrukt Esther Sels.

"Ik ga jullie eerlijk zeggen dat ik oprecht teleurgesteld was dat ik de superfinale niet gehaald heb. Waarom? Omdat ik daar het nummer kon zingen waar ik maandenlang keihard voor gewerkt had. Ik had dat zo ongelooflijk graag willen delen met kijkend Vlaanderen. Maar ik geloof erin dat alles met een reden gebeurt en ik ben erg trots op hoever ik ben gekomen", glundert Esther.

Heel die periode kreeg Esther de steun van familie, vrienden en collega's. We hebben Esther de afgelopen jaren niet echt op tv gezien, zij leeft 17 jaar na Idool 2007 nog steeds van optredens. Zij zingt op huwelijken, op privé-feestjes, je kan haar als het ware overal tegenkomen. "Zingen is een essentieel stuk van mijn leven, maar ook van mijzelf, van wie ik ben. Ik zal altijd blijven zingen en mijn passie blijven volgen en ik kijk uit naar alles wat de toekomst zal brengen. Voor iedereen die in me heeft geloofd en me heeft gesteund: jullie zijn geweldig! Stay tuned, want er komen nog veel meer muzikale avonturen aan", belooft de zangeres. Wel Esther, daar kijken wij in ieder geval naar uit.

Bio van Esther Sels

Meer Over:

Esther Sels