.
News Image

Esther Sels is het nieuwe grietje!

Een oude bekende duikt weer op.


De zoektocht naar de naam van de opvolgster van Silvy De Bie bij De Grietjes is afgelopen. Anneke van Hooff en Isabelle A stellen met trots het nieuwe Grietje, Esther Sels, voor.



Deze Vlaamse schone is geen onbekende. Als tiener won Esther De Soundmixshow en in 2007 werd ze tweede in de finale van Idool. Dean mocht toen de winst mee naar huis nemen. Esther bleef daarna niet stilzitten. Ze nam enkele singles op en bracht in 2008 het gordellied ‘Geef Kleur’ uit, samen met Gene Thomas.



“We zijn enorm blij dat Esther met ons De Grietjes wil vervolledigen.” zegt Isabelle met een brede glimlach. “Ze is niet alleen beeldschoon, ze heeft ook een prachtige stem die goed bij deze van Anneke en mezelf past.” Ook Anneke is helemaal in de wolken, “Er was bij het eerste gesprek al een klik tussen ons. Isabelle en ik waren dan ook meteen zeker dat zij het nieuwe Grietje moést worden.”



En of Esther het ziet zitten? “Helemaal! Ik kijk ernaar uit om binnenkort voor het eerst samen met deze twee fantastische dames op het podium een portie girl power te brengen!”



Op maandag 21 december 2015 om 20u00 zijn ze voor het eerste te zien op het podium (Markt) van de sfeervolle kerstmarkt in Aalter.


Bio van Esther Sels, De Grietjes, Anneke van Hooff en Isabelle A

Bio van Dean en Silvy De Bie

Meer Over:

Dean Silvy De Bie