.
News Image

Laura Tesoro nieuwe zangeres bij Level Six

Laura Tesoro vervangt Esther Sels bij Level Six.


De Belgische partyband Level Six zal vanaf dit voorjaar een kleine transformatie doorstaan. Laura Tesoro, finaliste én ontdekking van “The Voice Van Vlaanderen 2014”, zal vanaf mei 2015 de taak van zangeres op zich nemen aan de zijde van Jo Hens. Al lang goede vrienden en collega’s op (en achter) het scherm, nu ook op het podium! Enkele maanden terug nam de partyband Level Six met spijt afscheid van hun toenmalige zangeres Esther Sels. Zanger Jo Hens (die het publiek kent van oa. Familie (Niko)) en de 4 muzikanten waren dus genoodzaakt om een zoektocht te starten naar een nieuwe vocaliste.



De leden van Level Six waren danig onder de indruk van de prestaties van Laura Tesoro tijdens haar deelname aan “The Voice Van Vlaanderen”. Jo contacteerde dan ook met plezier zijn goede vriendin Laura. De 18-jarige spring-in’t-veld ging maar al te graag in op de vraag van Jo om opnieuw samen te werken. Enkele weken terug is ze er volop mee ingevloegen in de repetitiestudio, waarvan deze video getuigt:



Laura Tesoro staat te trappelen om zoveel mogelijk op te treden. Naast haar eigen live-shows (met oa. haar eigen nummers) zal ze vanaf nu ook het podium delen met Jo Hens bij Level Six.

Dat ze samen met Level Six op tour gaat verheugt haar enorm: “We hebben al enkele weken achter de schermen volop gewerkt en we gaan een geweldige zomer tegemoet. Er wordt enorm hard gewerkt én de sfeer zit optimaal. Dat we deze zomer al meer dan 40 (!) shows mogen afwerken is alleen maar fantastisch nieuws”.

Een nieuwe formatie vraagt om een nieuwe tour en die komt er dan ook. Met “Red Is The New Black” brengen Jo Hens en Laura Tesoro een gloednieuwe partyset met originele medleys en de grootste hits van de voorbije jaren... Een optreden van Level Six is dan ook van begin tot eind pure ambiance!

De voorbereidingen voor de tour zijn reeds 6 maanden intensief bezig. De band mag dan ook deze zomer maar liefst 40 zomershows afwerken waaronder enkele grote festivals.

Bio van Level Six, Jo Hens, Esther Sels en Laura Tesoro