.
News Image

Ellen Petri in 'Spitsbroers'

De VTM-reeks 'Spitsbroers' verwelkomt schoon volk...
Op zaterdag 25 april 2015 kreeg Spitbroers een eervolle vermelding in de competitie ‘Séries du Monde’ op het televisiefestival Séries Mania in Parijs. Spitsbroers, de eerste fictieproductie van deMENSEN, liet daarmee 19 andere internationale prestigereeksen achter zich.

In de reeks zelf ging ook het debuut van Dennis Moerman (Oscar Willems) in eerste klasse niet onopgemerkt voorbij. De 18-jarige spits van KRC Genk wordt zelfs genomineerd als Belofte van het Jaar van de Gouden Schoen. Een gala waar het bekende koppen lopen is, met als uitreikers onder andere Francesca Vanthielen en Gilles De Bilde. Ook Franky Van der Elst, Olivier Deschacht, Annelien Coorevits, Michel Verschueren, Ann Van Elsen, de échte Gouden Schoen-winnaar Dennis Praet en Ellen Petri worden in glamoureuze outfits gespot op de feestelijke avond.

Ellen Petri, die als Miss België op maandag 4 mei voor de eerste keer te zien is in Spitsbroers, maakt zich bij deze op voor een terugkerende bijrol. Zij heeft haar zinnen op één iets, of liever, één iemand, gezet: Dennis. Hij wordt op sleeptouw genomen door z’n teammaat Roel (Louis Talpe) - zelf genomineerd als voetballer van het jaar - want de nieuweling is nog niet echt thuis in het wereldje. Roel is echter vastberaden daar komaf mee te maken en van Dennis “nen echte” te maken. Want eersteklassers horen zich niet langer te gedragen als vierdeklassers. En bij eerste klasse hoort: champagne, opschepperij, VIP-feestjes en mooie vrouwen…

Terwijl Dennis zijn liefje Lisa (Frances Lefebure) meeneemt naar de uitreiking, laat Roel zich vergezellen door een nieuwe vlam, die in de Biker Boys recent nog menig mannenhoofd op hol bracht: Danièla Degraux.

Spitsbroers, maandag 4 mei om 21.45 op VTM.