.
Elise Bundervoet
woensdag 2 maart 2022

Elise Bundervoet laat Bart De Pauw niet vallen: “Deze zaak is buiten proportie opgeblazen”

Ze heeft veel aan hem gehad

Heel wat acteurs en actrices hebben hun bekendheid te danken aan Bart De Pauw. Hij gaf hen de kans om mee te spelen in verschillende series, die later een mooie opstap bleken te zijn naar een mooie carrière. Ook actrice Elise Bundervoet heeft veel te danken aan Bart en laat de man ondanks de beschuldigingen niet vallen.

“Bart is een vriend, ik ken hem en zijn echtgenote Inès goed. En ik ken ook vrouwen die belaagd zijn en die ik eveneens een warm hart toedraag. Ik ben daar dus ongelooflijk voorzichtig in. Uiteraard zijn er dingen gebeurd en dat is niet goed te praten, maar soms heb ik het gevoel dat deze zaak buiten proportie is opgeblazen”, bekent ze in Dag Allemaal.

Elise heeft ook de documentaire bekeken die de acht slachtoffers hebben gemaakt en daar was ze toch enkele dagen niet goed van. “Ik kan Bart echter niet zomaar laten vallen. Zo zit ik niet in elkaar. Toen ik zelf een moeilijke periode doormaakte, stond hij ook klaar. Ik ben in onze vriendschap altijd fair en correct benaderd door hem. Maar ik heb begrip voor de vrouwen en ik begrijp dat de documentaire nodig was om hun standpunt te duiden.”

Bio van Elise Bundervoet

Meer Over:

Elise Bundervoet