.
News Image

Eerste beelden van Dansdate in Beste Kijkers

Een niet te missen aflevering...
Op woensdag 29 oktober 2014 staat Nathalie Meskens in Beste Kijkers alweer klaar met de opmerkelijkste televisiefragmenten van de voorbije week, maar voor één keer blikt ze ook al even vooruit. De Dansdate-koorts stijgt in Vlaanderen in de aanloop naar de start van het nieuwe programma op vrijdag 31 oktober. Maar Nathalie zou Nathalie niet zijn, moest ze niet in preview al de eerste beeldfragmenten van de voorbereidingen van Sean Dhondt en zijn vrouw Allison Scott bemachtigd hebben…

Naast gedanst, moet er echter ook nog gestreden worden in Beste Kijkers op woensdag 29 oktober. Tine Embrechts vormt een team met Bart Cannaerts, die jureert in De Slimste Mens ter Wereld, maar voor de gelegenheid zelf even mag tonen hoe ver zijn kennis reikt. Sven De Ridder heeft Niels Destadsbader ingeschakeld om zijn team te versterken en samen de titel van Beste Kijker binnen te rijven. Heeft Niels de voorbije week tijdens de voorbereidingen voor Dansdate, dat hij zal hosten, tijd gehad om naar de televisie te kijken? Of is Bart Cannaerts hem te snel af?

In de spelronde ‘Waar kijken ze naar?’ maken de broers Coppens hun opwachting. Staf en Mathias vleien zich neer in de zetel, laten de televisieprogramma’s op zich afkomen en geven ondertussen hun ongezouten commentaar. Aan kijkvrienden Tine en Sven en hun bijzitters Bart en Niels om te raden welke programma’s de broers aan het bekijken zijn.

De volledige aflevering van Beste Kijkers kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Beste Kijkers, woensdag 29 oktober om 21.10 op VTM.