.
News Image

Drie beste kandidaten in finale ‘De Slimste Mens Ter Wereld’

Wie wint?

Vanavond kan je op VIER kijken naar de finale van het achttiende seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Erik Van Looy zal vanavond rond 22.45 uur de winnaar van dit seizoen kunnen feliciteren. Liesbeth Van Impe zal het in ieder geval niet zijn, zij was niet opgewassen tegen het geweld van Delphine Lecompte en Catherine Van Eylen. Die twee krijgen donderdagavond het gezelschap van Ella Leyers, de beste speelster van het afgelopen seizoen.

Ella Leyers wist maar liefst 18 keer mee te spelen, won zeven keer en werd 11 keer naar het finalespel doorverwezen. De laatste keer werd haar fataal. De vraag is echter of Ella Leyers haar koelbloedigheid zal kunnen bewaren tegen Delphine Lecompte en Catherine Van Eylen, respectievelijk goed voor 6 en 5 deelnames. Met de kandidaten van vanavond hebben we trouwens ook de drie kandidaten die het best scoorden voor de start van de finaleweken.

Eén ding staat vast: vanavond wint een vrouw ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ en dat is al van in 2010 geleden. Toen was het Linda De Win die de overwinning in 2010 van Peter Vandermeersch afsnoepte.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Linda De Win en Liesbeth van Impe