.
Gert Verhulst
zondag 26 mei 2024

Dit zijn de gasten van Gert Verhulst in De Verkiezingstafel

En wie gaat hen het vuur aan de schenen leggen?

Vanaf maandag 27 mei stelt Gert Verhulst in De Verkiezingstafel – elke avond omstreeks 22:00 uur - ​ de vragen die Vlaanderen bezighouden aan zeven kopstukken van de zeven grootste Vlaamse partijen. Gerts vaste tafelspringers daarbij zijn voormalig VRT-journalist Linda De Win, strafpleiter Walter Damen, econoom Stijn Baert, comedian Jan Jaap van der Wal en Play Nostalgie-journalist Saar Van Olmen.

Net als De Tafel van Gert (om 20 uur) wordt ook De Verkiezingstafel (omstreeks 22:00 uur) live uitgezonden vanuit Play Zuid in Antwerpen. Gert en zijn tafelspringers gaan daarin elke avond in gesprek met een politiek kopstuk over wat er leeft in de Vlaamse huiskamers. Premier Alexander De Croo (Open VLD) bijt de spits af op maandag 27 mei.


Dit zijn de overige gasten:
Dinsdag 28 mei: Petra De Sutter (Groen)
Woensdag 29 mei: Sammy Mahdi (CD&V)
Donderdag 30 mei: Tom Van Grieken (VB)
Maandag 3 juni: Melissa Depraetere (Vooruit)
Dinsdag 4 juni: Raoul Hedebouw (PVDA)
Woensdag 5 juni: Bart De Wever (N-VA)

De laatavonddebatten lopen van maandag 27 mei tot en met woensdag 5 juni, het succesvolle seizoen van De Tafel van Gert wordt afgesloten op donderdag 6 juni: Gert zet die avond vanaf 20.00 uur alle tafelspringers rond De Tafel om met hen over politieke hangijzers te debatteren in een extra lange seizoensfinale van De Tafel van Gert: kleur bekennen!

De Tafel van Gert: drie dagverse actuagasten tot en met 5 juni om 20u bij GoPlay en Play4

De Verkiezingstafel: zeven partijkopstukken van 27 mei tot en met 5 juni, omstreeks 22:00u bij GoPlay en Play4

De Tafel van Gert: kleur bekennen! – op donderdag 6 juni om 20u bij GoPlay en Play4