.
News Image

Donderdag is Chaussee D'Amour eindelijk op VIER te zien

De reeks was al op Telenet te zien.


Vanaf donderdag kan je op VIER kijken naar Chaussée d'Amour. De reeks was eerder al bij Telenet te zien maar nu kan het grote publiek kennismaken met deze toch wel fantastische serie.



Wanneer het huwelijk van Sylvia instort en de schuldenberg groeit, trekt ze met haar twee tienerkinderen noodgedwongen in boven het bordeel dat ze erfde van haar vader. Twee werelden botsen. Ze wordt de spil in een web van hoertjes, pooiers en andere bonte figuren die achter de kleurrijke vitrines hun liederlijk leven leiden dan wel verknoeien. Als er op een dag een lijk wordt gevonden onder het asfalt van de beroemde steenweg, gaat er een siddering door de Chaussée d’Amour gemeenschap en Sylvia’s leven.


Chaussée d’Amour is een sexy drama over de échte waarde van betaalde liefde. De fictiereeks, die onder de vleugels van Nathalie Basteyns (Beau Séjour, Clan, Jes,...) geregisseerd werd door Pieter Van Hees en Frank Devos werd geproduceerd door deMENSEN voor Telenet en werd zeer succesvol gereleased in mei 2016. In amper twee weken tijd werd de reeks maar liefst een half miljoen keer bekeken.



Met ijzersterke verhaallijnen en indrukwekkend acteerwerk van o.a. Tiny Bertels, Josse De Pauw, Ruth Becquart, Dirk Roofthooft en Kadèr Gürbüz.

Chaussée d'Amour. Vanaf morgen 9 februari, na Hotel Römantiek, elke donderdag om 21.35 op VIER.