.
Dominque Van Malder en Joris Hessels in Viervoeters
zaterdag 11 september 2021

Dominique Van Malder: "dit programma is op mijn lijf geschreven"

En hij mag het maken met zijn boezemvriend!

Op Play4 kunnen we sinds kort kijken naar ‘Viervoeters’. Daarin gaan Dominique Van Malder en Joris Hessels op zoek naar een geschikt baasje voor enkele asielhonden. Het programma levert mooie, ontroerende en vooral schattige tv op. Voor Dominique Van Malder die heel erg van dieren houdt, is dit programma op zijn lijf geschreven. Dat hij samen kan presenteren met zijn boezemvriend Joris, maakt het voor de presentator alleen maar leuker.

Joris had in het begin nog wat overtuigingskracht nodig om hem over de streep te trekken, maar was daarna heel erg te vinden voor het programma. Joris is dan wel niet zo’n dierenmens als Dominique, maar dat het programma ook verhalen vertelt over de mensen en waarom ze zich willen engageren, maakte het voor Joris interessant. “En als er iemand is die goed met mensen kan omgaan, is het mijn maatje Joris wel, de mensenfluisteraar”, glundert Dominique in Story wanneer hij over zijn beste vriend praat.

Dominique is in zijn nopjes wanneer hij over het programma praat. “We werken samen met experten, die nagaan of de beweegredenen wel de goede zijn. Eigenlijk zijn we een beetje First Dates, maar dan op z’n hondjes”, lacht hij.

Viervoeters, elke woensdag om 20u35 op Play4.

Bio van Dominique Van Malder en Joris Hessels