.
Marijke Hofkens in Lisa - aflevering 97
vrijdag 17 december 2021

Dochters Marijke Hofkens vinden hun mama ouderwets: “Ze mogen dit gerust invoeren”

Ze hoopt dat haar dochters verstandig genoeg zijn

Momenteel is Marijke Hofkens te zien als Greet in de telenovelle 'Lisa'. Greet is de moeder van Lars, die alleen maar het beste voor heeft voor haar zoon. En ook in het echte leven is Marijke moeder van twee dochters. Hoewel haar dochters ontzettend brave meisjes zijn, is Marijke er niet altijd even gerust op.

Zo staat ze wel eens stil bij het gebruik van alcohol en drugs. “Het zou niet slecht zijn als ze in België een leeftijdsgrens van achttien jaar zouden invoeren voor alcohol. Naar mijn gevoel wordt alcohol te veel aanvaard in onze maatschappij, alsof drinken bij opgroeien hoort”, begint Marijke in Story.

Hofkens is er zeker van dat haar dochters die mening niet delen en dat ze het niet altijd eens zijn met hun mama. “Ze zullen me hierin waarschijnlijk verschrikkelijk ouderwets vinden…ik hoop gewoon dat ze er voorzichtig mee omgaan. Een glaasje voor de gezelligheid kan, maar zelf heb ik met het ouder worden steeds minder behoefte aan alcohol, omdat ik het gewoon minder goed kan verdragen.”

Bio van Marijke Hofkens

Meer Over:

Marijke Hofkens