.
Bert Cosemans in Lisa - aflevering 102
dinsdag 21 december 2021

Marijke Hofmans speelt ‘love interest’ van haar man: “Heel leuk om samen op de set te staan”

Tot groot plezier van hun dochters

Marijke Hofkens maakte haar televisiecomeback in de telenovelle 'Lisa'. Daar speelt ze de mama van Lars ‘Greet’. Wie ook op de set te zien was tijdens het eerste seizoen van de reeks was Bert Cosemans. Hij speelde de vader van Lisa. Op de set speelde Marijke Berts ‘love interest’, in het echte leven is het koppel sinds 2003 gelukkig getrouwd.

“Het was heel tof om met mijn man op de set te staan. Thuis zaten we samen onze dialogen te repeteren. Onze dochters vonden het heel grappig om ons samen in 'Lisa' bezig te zien. ‘Je bent een toffe madam’ klinkt heel grappig uit Berts mond op de set, alsof we elkaar niet kennen”, lacht Marijke in Story.

Hoewel Bert en Marijke vaak liefdevolle scènes hadden, ging het er tijdens het oefenen thuis soms ook heel heftig aan toe. “Als ze thuis een discussie repeteerden, schrok ik soms, maar als ik dan goed luisterde, had ik door dat hun discussie niet echt was”, zegt dochter Yorunn. “Zo grappig om onze ouders als twee verliefde pubers op tv te zien, maar soms ook awkward”, lacht dochter Jitske.