.
News Image

Dit weekend op VTM

Ook komend weekend verandert er wat in het VTM-schema.

Belangrijke veranderingen op zaterdag:

Zaterdag 26 maart 2016
13:35 Aspe (Zwijgplicht) (ipv. Aspe Schuld & Boete)
20:30 Mirror Mirror (ipv. Captain Phillips)
22:35 Ushi Must Marry (ipv. In The Land of Blood and Honey)

Belangrijke veranderingen op zondag:

Op zondag 27 februari 2016 zendt VTM de afleveringen van Tegen de Sterren Op en Beste Kijkers uit die afgelopen woensdag naar aanleiding van de actualiteit niet werden uitgezonden. Tegen de Sterren Op is daarmee meteen ook aan de laatste aflevering van dit zesde seizoen toe.

In het tweede deel van ‘De Nacht van Tegen de Sterren Op’ worden de tien laatste awards uitgereikt voor de leukste fragmenten van het voorbije seizoen. Onder meer De Championettes, Stan Van Samang en Freddy De Vadder zijn de uitreikers van dienst en geven awards weg voor o.a. Best Geklede TV-figuur, Foutste Scène en Best Bewaarde Bejaarde. Wordt het Willy Naessens, Jan Peumans of Albertine en Mathilde?

In Beste Kijkers horen Nathalie Meskens, Sven De Ridder en Tine Embrechts de paasklokken al luiden. Op het menu: een verrassende bereiding van hardgekookte eieren zoals dat enkel in Beste Kijkers kan, en Nathalie die het panel een nieuw trucje leert met een ei.

Tine krijgt met Ann Tuts een tv-monument aan haar zijde en Sven geniet ervan om één keer niet de kleinste te zijn: jawel, William Boeva komt op bezoek.

Tegen De Sterren op, zondag om 20.25 gevolgd door Beste Kijkers om 21.15.