.
News Image

VTMKZOOM zet scholen op stelten

Nieuw programma Bab Buelens.
VTMKZOOM start vanaf 13 maart 2016 elke zondag om 08.00 met De Disco Dans Show. In dit gloednieuwe programma verrast Kaztaar Bab Buelens wekelijks een jarige op school met een muzikaal verjaardagsfeestje. De Disco Dans Show zorgt voor veel muziek, tal van verrassingen en vooral sfeer. Iedereen uit het 3e, 4e of 5e leerjaar kan zichzelf of zijn klasgenootjes inschrijven via de coolbutton op vtmkzoom.be of via de VTMKZOOM-app.

Kaztaar Bab Buelens heeft er alvast heel veel zin in: “Ik kan niet wachten om al die jarigen te verrassen met een super cool feestje. Al die blije gezichtjes zien, geeft mij echt een zalig gevoel. Wie wil er nu geen grote snoeptaart voor zijn verjaardag?”

Muziek staat op de voorgrond in De Disco Dans Show

Elke week wordt een school omgetoverd tot een heuse disco. VTMKZOOM-DJ Jorn speelt de pannen van het dak: hij warmt iedereen op met leuke en hedendaagse muziek uit de samengestelde top 10 van de schoolkinderen. Bab nodigt elke week ook een speciale gast uit die samen met haar voor sfeer zorgt zoals onder meer de cast van de musical Grease en nog veel andere artiesten.

De klasgenoten van de jarige mogen hun beste zang- en danskwaliteiten bovenhalen. Eerst nemen de twee beste dansers het tegen elkaar op. Daarna zijn de twee meest talentvolle zangers aan zet in de VTMKZOOM-karaoke.

Basisschool De Muze uit Gent mag de spits afbijten
Op zondag 13 maart om 08.00 mag Basisschool De Muze uit Gent zich opmaken voor een VTMKZOOM-feestje. Bab en haar gasten verrassen Noa uit het 4e leerjaar voor zijn verjaardag met een disco in de turnzaal. Bab nodigt de cast van de musical Grease uit op het feestje: Helle Vanderheyden en Matthew Michel brengen hun liedje uit de Grease-musical ‘Voor Jou Wil Ik Gaan’. DJ Jorn zorgt daarnaast voor de beste hits zoals ‘What’s The Pressure’ van Laura Tesoro en ‘Doe Je Mee’ van De Championettes.

Inschrijven kan het hele jaar door via de VTMKZOOM-website of via de app.