.
Jimmy Samijn
zondag 9 oktober 2022

Dit doen Andy en Jimmy Samyn naast hun mediacarrière

Hij werd zot

Jimmy Samyn is al jaren een vaste waarde in de showbizz. Met Get Ready stond hij meermaals hoog bovenaan de hitparade en staat hij nog altijd regelmatig op het podium. Andy Samyn was in de jaren 90 erg populair met zijn hit ‘Boem Boem Boem’. Hij zei de showbizz al veel langer vaarwel.

“Ik werk nu als technisch operator bij een Amerikaans bedrijf dat onder meer papieren zakdoekjes en klevende beschermhoezen voor brancards maakt”, lacht hij in Dag Allemaal.

“Maar ik heb ook nog een vaste job naast de muziek, hoor. Ik werk al jaren op de Rijksdienst voor Jaarlijkse Vakantie. In de zomer doe ik enkel Get Ready, want de combinatie wordt anders te zwaar. Ik ben ook al 48 intussen, dat gaat niet meer. Maar ik hou wel van de afwisseling.”

Jimmy heeft het erg lastig gehad tijdens corona en kwam helemaal niet meer buiten. Ook niet om te werken, want thuiswerken werd verplicht.

“Ik zat de hele tijd in mijn pyjama achter de computer en er waren ook geen optredens meer, ik werd zot! En verdikken dat ik deed! Ik ben intussen al negen kilo kwijt, maar er moeten er zeker nog een paar af.”