.
Andy Samyn
donderdag 27 oktober 2022

Andy Samyn: “Ik heb de smaak weer te pakken”

Wie weet...

Speciaal voor ‘Tien Om Te Zien’ werd Andy Samyn nog eens op het podium geroepen. Hij mocht er zijn oude hit’ Boem Boem Boem’ nog eens brengen en dat was een erg positieve ervaring voor de ondertussen 35-jarige jongere broer van Jimmy Samyn.

“Ik heb de smaak wel weer te pakken na ‘Tien Om Te Zien’. Ik zou weer meer willen gaan optreden. Mijn kinderen vinden mijn oude nummers zoals ‘Oscar Superstar’ en ‘Boem boem boem’ ook heel tof en die ga ik opnieuw opnemen”, vertelt hij enthousiast in Dag Allemaal.

En grote broer Jimmy Samyn staat alvast klaar om zijn broer terug op goede weg te helpen en zijn carrière te herlanceren.

“Ik ga dat niet zelf doen, maar ik heb wel iemand gebeld die Andy kan begeleiden in zo’n dingen”, legt Jimmy verder uit.

En wie weet zit er dan binnenkort wel een duet in. Al hebben de twee daar zelf ooit ook al over gedacht. “Het is er wel nooit van gekomen”, zegt Jimmy. “Dat zal wel in een zatte bui geweest zijn. Maar nu je het zegt, het zou wel tof zijn”, vult Andy zijn broer aan.

Bio van Andy Samyn

Meer Over:

Andy Samyn