.
Christoff
woensdag 27 juli 2022

Deze artiesten komen vandaag naar Tien Om Te Zien

Met een nieuwe naam!

Voor de derde dag op rij is het vandaag feest in Westende. Dinsdag kon er nog meer volk genieten van de opnames en heeft VTM ervoor gezorgd dat ook de mensen die op het strand staan meer kunnen zien dan bij de opnames van maandag. Toen was er best veel kritiek omdat de opnamelocatie te klein was. Dikke pluim voor VTM die meteen actie ondernamen na het lezen van de vaak teleurgestelde reacties. Dinsdag was het dus genieten, genieten en nog eens genieten tijdens de tweede opname en dat zal vandaag bij nummer drie niet anders zijn!

Sergio & Sam Gooris, Metejoor & Snelle, 2 Fabiola, Camille, Christoff, Sabien Tiels, Pauline, Danzel, Kabouter Plop, Opium, Pommelien Thijs zijn van de partij. Ook Willy Sommers zal vandaag trouwens een nummer brengen, hij zingt zijn meest recente single.

Willy kijkt uit om samen met Anne De Baetzelier, Laura Tesoro en Aaron Blommaert weer duizenden enthousiaste fans van de Belgische artiesten te verwelkomen.

Meest recente foto’s van Willy Sommers, Anne De Baetzelier, Laura Tesoro, Aaron Blommaert, Sergio, Sam Gooris, Metejoor, 2 Fabiola, Camille, Christoff, Sabien Tiels, Danzel, Kabouter Plop en Pommelien Thijs: