.
News Image

De Ideale Wereld nog maar 2 keer per week

Laatavond live op Canvas: Culture Club, De Ideale Wereld en Extra Time


Goed nieuws voor iedereen die gelooft in een ideale wereld waar alles mooi verdeeld is. Ook de zendtijd van Canvas. Vanaf september programmeert Canvas elke weekdag rond tien uur spannende en ontspannende live televisie over de actualiteit. Op maandag is er Extra Time, de moeder van alle Vlaamse voetbaltalkshows met Frank Raes; op dinsdag en donderdag De Ideale Wereld met Otto-Jan Ham en zijn kompanen; en op woensdag gaan Sofie Lemaire en Bent Van Looy opnieuw live met Culture Club. De Ideale Wereld is er vanaf september dus geen drie maar twee keer per week. Het programma blijft wel langer lopen dan de vorige jaren. De vrijgekomen woensdagavond wordt door Culture Club ingevuld.Otto-Jan Ham: “Ik had zelf niet gedacht dat ik het na al die seizoenen nog even enthousiast zou zeggen, maar toch: De Ideale Wereld komt terug! Vanaf dinsdag 5 september sta ik samen met een armada van andere B-vedetten opnieuw paraat om het leven van de kijkers zin te geven. Of, als dat niet lukt, om hen toch een plezierig programma aan te bieden.

De hoofdingrediënten blijven hetzelfde met smaakmakende gasten, staalharde satire en humor van een plank die misschien niet altijd de hoogste is, maar naar Canvas-normen toch nog zeer aanvaardbaar. En eindelijk hebben we ook kunnen afdwingen om niet langer drie keer, maar wel maar liefst twee (2!!!) keer per week te zien te zijn. Hoera! De 16-urenweek is een feit! Keerzijde van de medaille is wel dat De Ideale Wereld nu meer weken te zien zal zijn en we dus langer moeten wachten op de vakantie. Want het totaal aantal afleveringen blijft hetzelfde.

Hoe dan ook, in deze wereld die zo hard zijn best doet om er elke dag minder ideaal uit te zien, is het een zegen dat er nog altijd één televisieprogramma bestaat dat flink weerstand biedt. En dat is graag gedaan!”Sofie Lemaire: “Ik ben heel gelukkig met de nieuwe uitzenddag van Culture Club. Woensdag lijkt ons een perfect moment om de fans én makers van cultuur te strikken, net voor die het weekend induiken. We zijn volop bezig het nieuwe seizoen vorm te geven en er zullen wel wat dingen veranderen, maar de grote lijnen en toon van het programma zetten we zeker voort. Dat betekent: live vanuit onze club in Antwerpen zoomen we in op de beste verhalen uit cultuurland, met makers, experten en liefhebbers. En we blijven inzetten op livebands, die ons publiek aan het einde van het programma een miniconcert geven. Vanaf woensdag 13 september.”


Download onze app voor Android of iOS

Bio van Otto-Jan Ham, Sofie Lemaire en Culture Club