.
News Image

David Guetta met Dimitri Vegas op het podium

Dimitri Vegas verrast David Guetta in Ethias Arena.


Wie David Guetta nog eens in ons land aan het werk wou zien, kon dat tijdens zijn concert gisterenavond in de Ethias Arena in Hasselt. Het publiek werd niet alleen getrakteerd op een indrukwekkende show, maar onze eigen Dimitri Vegas verraste David Guetta en het publiek door mee achter de draaitafel te komen en een back2back set te draaien met zijn Franse collega dj/producer. Dimitri Vegas & Like Mike brachten deze zomer “Complicated” uit. Een track in samenwerking met David Guetta en Kiiara die nu al goed is voor goud in België, Nederland en Zweden met reeds 44 miljoen Spotify-streams op de teller.




Dimitri Vegas liet gisteren ook de gloednieuwe song “Crowd Control” los op een uitbundige menigte concertgangers. Wie Dimitri Vegas & Like Mike nog eens aan het werk wil zien in België, kan aftellen naar december. Voor het vijfde jaar op rij zullen de broers samen met Tomorrowland een state-of-the-art productie met een arsenaal aan laser, led, light & sound neerzetten in het Antwerpse Sportpaleis.


Bestel hier tickets.





De afgelopen jaren passeerden Steve Angelo, Armin Van Buren, Afrojack, Steve Aoki, Oscar AndThe Wolf de revue als Special Guest. Op 15 en 16 december laat Kirstian Nairn – beter bekend als reus Hodor uit Game of Thrones – zien dat hij niet enkel kan acteren maar óók kan dj’en. Eén week later, op 22 en 23 december, stoomt Jonas Blue het publiek klaar voor de madness. Wie weet brengt Guetta ook wel een verrassingsbezoek in Antwerpen?




Er zijn nog maar enkele tickets beschikbaar:

Bio van David Guetta

Meer Over:

David Guetta

Bio van Dimitri Vegas, Dimitri Vegas & Like Mike en Like Mike