.
Danzel en Kathleen
maandag 18 juli 2022

Danzel gaf hoofdprijs aan goed doel

Danzel is groot in Polen.

In België werd zanger Danzel nooit een wereldster. In Polen daarentegen is hij één van de populairste artiesten van de afgelopen jaren. De zanger mocht zelfs meedoen aan ‘Your Face Sounds Familiar’, een muziekwedstrijd. Hij won deze met glans.

“Het geld dat ik on de eerste aflevering won gaf ik weg aan een Poolse organisatie die Oekraïense vluchtelingen opvangt. De hoofdprijs, zo’n 25.000 euro, ging naar een zesjarig meisje dat werd afgestaan voor adoptie omdat ze een zware fysieke beperking heeft”, vertelt Danzel wat hij met het gewonnen prijzengeld heeft gedaan in Story.

De carrière van Danzel liep al als een trein, maar deze is nog meer ontploft door het winnen van de show.

“Mijn agenda is nu helemaal ontploft. Ik word nu vooral gevraagd om de Poolse nummers uit de show te brengen. Maar ook mijn nieuwe single ‘Time Machines’, een ballade wordt goed onthaald. Ik trek volop het land door om mijn nummers te promoten.”

Maar er is meer, want Polen wil de 20-jarige carrière van Danzel niet zomaar voorbij laten gaan. “De commerciële tv-zender Polsat wil binnen twee jaar een grote live-show brengen rond mijn 20-jarig jubileum.”

Bio van Danzel

Meer Over:

Danzel