.
Danzel
donderdag 25 augustus 2022

Stapt dochter in de voetsporen van Danzel?

Eén van hen ziet het zitten!

Danzel is een ware superster in het buitenland. In Polen kan hij niet onopgemerkt over straat lopen zonder aangesproken te worden. En die muzikale genen heeft hij ook aan zijn dochters doorgegeven.

“Keela en Zenna dansten allebei bij Studio 100. Maar door een auto-immuunziekte moest Zenna ermee stoppen. Keela ook, want we hadden geen tijd meer om haar te brengen, omdat we zo vaak in het ziekenhuis zaten. Zenna moet nog steeds op controle, maar het gaat goed nu”, zegt Danzel in Story.

Maar Keela, zij ambieert wel een carrière op het podium. En als het kan, het liefste als zangeres. Ervaring doet ze nu al op bij haar vader op het podium.

“Als papa in België optreedt, ben ik één van zijn achtergronddanseressen. Als kind wou ik graag deelnemen aan ‘Junior Eurosong’, maar dat mocht niet van papa. Hij was bang dat het een slechte ervaring zou worden”, zegt Keela.

Maar dat ontneemt Keela de droom niet. “Het lijkt me geweldig om op een podium te staan, handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan. In Polen moest ik een handtekening geven aan een winkelierster toen ze hoorde dat Danzel mijn papa was. Ik was overdonderd. En ik heb samen met papa en mijn zus al gezongen in een grote tv-show voor zes miljoen kijkers. Ik hoop dat papa en ik ooit een akoestisch nummer kunnen opnemen… als hij ooit eens tijd heeft.”

Bio van Danzel

Meer Over:

Danzel