.
Danzel en Kathleen
maandag 15 augustus 2022

Danzel vaker in het buitenland dan in België

Hoe gaat zijn vrouw hiermee om?

3 tot 4 dagen per week, zoveel kan je Danzel in ons eigen Belgenlandje terugvinden. De andere dagen zit hij volop in het buitenland om op te treden. Dan blijven zijn vrouw Kathleen en dochter Zenna achter in België.

“Dat was soms lastig. In het begin moest ik hem leren vertrouwen. Toen hij voor de eerste keer naar Amerika ging, wist ik perfect waar en wanneer hij was, ik maakte mezelf gek. We houden nu contact via Facetime. De vier maanden dat hij in Polen bleef voor die tv-show waren wel zwaar”, zegt Kathleen in Story.

Gelukkig konden Kathleen en de kinderen af en toe naar daar reizen en kwam ook Danzel een keertje terug om zijn familie terug te zien.

Tot 2 jaar geleden hadden Danzel en Kathleen ook een danscafé A Peu Près in Beveren. Maar dat hebben ze ondertussen moeten sluiten.

“Twee dagen voor de eerste lockdown zijn we ermee gestopt. Ik had uit andere landen opgevangen dat er een pandemie zat aan te komen. Achteraf bekeken was dat het juiste moment om ermee te stoppen. Dat nachtleven hoeft ook niet meer voor ons.”


Bio van Danzel

Meer Over:

Danzel