.
Gunther Levi in Familie - aflevering 6820
zondag 3 april 2022

Daarom zullen De Romeo’s niet te zien zijn op het grote familiefeest

Daar hebben ze een goeie reden voor

Ze werden als één van de allereerste aangekondigd voor het grote 'Familie'-feest in september: De Romeo’s. Enkele maanden later werd bekend gemaakt dat ze toch niet meer zullen optreden en vervangen worden door Willy Sommers. Dat kon op weinig begrip rekenen bij de fans en er werd meteen druk gegokt waarom De Romeo’s niet meer zouden optreden.

De meest gegeven reactie was ‘de rancune van Gunther Levi tegenover 'Familie'’. Maar dat wil Gunther even verduidelijken. “Als ik echt rancuneus was, had ik al ‘nee’ gezegd toen we de eerste keer werden gevraagd. Toen we werden gevraagd paste dat optreden wel nog in de planning van De Romeo’s, maar nu niet meer”, legt hij uit in Tv Familie.

Gunther vertrekt in september op reis, een reis die al lang gepland stond. “Die reis stond al twee jaar gepland, maar werd door corona meermaals uitgesteld. Nog eens verzetten, kan niet want dan ben ik mijn geld kwijt. Ik heb nog gekeken om op en af te vliegen, maar dat bleek gekkenwerk. Maar weet je wat, ik zal selfies sturen vanop mijn vakantiebestemming. Dan geloven de mensen het misschien.”

Download onze app voor iOS of Android