.
Christoff
donderdag 9 mei 2024

Christoff: “Ze weten dat ik niet gek ben”

Hij heeft veel reactie gehad

Mocht Christoff kunnen dan ging hij elke zondag mee met zijn opa naar de mis. Helaas lukt hem dat niet altijd door zijn drukke leven als artiest. Al ervaart hij dat niet meteen als een groot gemis.

“Ik heb de mis niet nodig om gelovig te zijn of te bidden. Voor peter is de eucharistieviering zijn verzetje. Hij trekt zich daaraan op en dat is mooi. Mijn grootvader komt in de kerk in contact met lot- en leeftijdgenoten, en da's als het ware ontspanning voor hem. Tegelijk kan hij daar ook bidden. Zelf doe ik dat overal waar ik kan”, klinkt het bij Christoff in Primo.

Zo kan het wel eens gebeuren dat Christoff een uur lang bidt wanneer hij bijvoorbeeld in de auto zit en aan het rijden is. Maar het kan ook gerust gebeuren dat hij eens een dag niet bidt.

“In het programma 'Boer Coppens' heb ik tegen Mathias verteld dat ik al veel heb gehad aan het boek 'Tekens zijn overal' van medium Laura Lynne Jackson. Dat gaat over hoe je de boodschappen van het universum kan zien en begrijpen. Daarmee heb ik duidelijk een gevoelige snaar geraakt, want ik heb er ontzettend veel reacties op gekregen van kijkers die zeggen dat ze weten dat ik niet gek ben.”