.
Christoff
vrijdag 17 mei 2024

Christoff: “Ik tracht niet toe te geven aan pessimisme”

Hij wil het niet

Afscheid moeten nemen van iemand dierbaar, het is niet makkelijk. Ook al weet je dat ze een mooie leeftijd hebben bereikt en een goed leven hebben gehad, dat definitieve afscheid dat stel je liefst zo lang mogelijk uit.

Ook Christoff vindt afscheid nemen nooit leuk, maar hij probeert zich vast te houden aan de mooie herinneringen die hij met iemand heeft kunnen maken. Al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

“Maar in plaats van in een negatieve spiraal te belanden, tracht ik niet toe te geven aan pessimisme. Ook ik werd al geconfronteerd met heel zware momenten. Zoals mijn ouders die ernstig ziek werden en het verlies van dierbaren. Voor sommige dingen heb ik geen verklaring. Misschien is het mijn geloof dat me dan in staat stelt om hoop te blijven koesteren te midden van het onbegrip en verdriet”, klinkt het in Primo.

De zanger probeert vaak en regelmatig te bieden. Maar dat betekent niet dat hij alles krijgt wat hij vraagt. Hij wordt ook vaak op de proef gesteld.

“God is tenslotte geen tovenaar. Al geloof ik wel dat dingen een hoger doel dienen en bijdragen aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Wanneer een fan terminaal ziek is en het zijn of haar laatste wens is om mij nog één keer te zien, kan ik dat moeilijk weigeren.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff