.
Martijn uit Boer zoekt vrouw
zondag 19 mei 2024

Boer Martijn: “Het is een raar gevoel om vrouwen te zien strijden voor jou”

Dat maakt je niet altijd mee

Als je deelneemt aan ‘Boer Zkt Vrouw’ dan weet je wel eens als boer dat het soms tot een aanvaring kan komen tussen de kandidaten. Dat heeft ook boer Martijn mogen ondervinden toen het bij Lynssie en Lisanne tot een aanvaring kwam.

“Het is een heel raar gevoel om vrouwen voor je te zien strijden. Zoiets maak je normaal niet mee in je leven, hé. Normaal moeten wij mannen altijd moeite doen, maar nu was het andersom. Ze waren er ook alle drie met dezelfde ingesteldheid. Maar ik heb hen nooit in m'n kaarten laten kijken”, lacht hij in Tv Familie.

Chrissy heeft zich nooit gemoeid met de confrontatie en moeilijkheden tussen haar twee medekandidaten. En dat heeft toch wel in haar voordeel gespeeld.

“En Chrissy is iemand met wie je goed kan praten. Qua communicatie zit het dus wel goed, hetzelfde geldt voor Lisanne. Er zullen mensen zijn die haar misschien wat betweterig zullen vinden, maar ze is tegelijk ook erg behulpzaam. Bij haar wilde ik dat zachte kantje nog ontdekken. En dat toonde ze na die discussie. Ja, er valt nog wel wat te ontdekken, bij zowel Chrissy als Lisanne.”