.
News Image

Charles Aznavour in Lotto Arena

Charles Aznavour op zijn 90ste in Lotto Arena te Antwerpen.

Op 22 mei 2014 wordt levende legende Charles Aznavour 90 jaar en ook zijn vele Belgische fans mogen zich verheugen op een passend en historisch feestje! Op zaterdag 22 november 2014 rolt de Lotto Arena in Antwerpen de rode loper uit, voor wat wellicht het laatste concert op Belgische bodem zal worden, van één van de meest succesvolle Franse chansonniers aller tijden. Charles Aznavour, ook wel eens de "Frank Sinatra van Frankrijk" genoemd, koos niet toevallig Antwerpen als locatie voor dit unieke en ultieme concert, waarin hij en z'n live band het publiek zullen laten genieten van tal van prachtige hits uit zijn ronduit indrukwekkende oeuvre.

Zijn passie, talent, overtuigingskracht en innemende charme hebben nog niets aan kracht ingeboet, en Charles Aznavour is er meer dan op gebrand dit te tonen aan het Belgische publiek. In maart 2011 stond de wereldvermaarde chansonnier namelijk een laatste keer op het podium in België, eveneens in de Lotto Arena, maar helaas werd hij toen getroffen door acute stemproblemen. Mede dankzij een inspuiting een uur voor de start van het concert, worstelde Aznavour zich als een ware artiest door het optreden, maar zelf hield hij er een onvoldaan gevoel aan over: dit was niet het afscheid dat zijn Belgische publiek verdiende…en dus keert hij op zaterdag 22 november 2014 terug om dit in stijl over te doen.

De Franse singer/songwriter/acteur van Armeense afkomst, bracht meer dan honderd albums uit, schreef ruim 2000 liedjes en tal van musicals, trad op in de grootste zalen ter wereld en speelde ook nog eens mee in een zestigtal films. Als zanger vergaarde hij wereldfaam met hits als 'Comme Ils Disent','Les Comédiens', 'She', 'Mes Emmerdes', 'For me...Formidable', 'La Bohème', 'Une Enfant', 'Je N'ai Rien Oublié', 'Emmenez-Moi',…kortom, een meer dan imposant repertoire aan absolute klassiekers.

'Charles Aznavour In Concert' op zaterdag 22 november 2014 in de Lotto Arena te Antwerpen, een nostalgische en meeslepende trip doorheen een stuk tijdloze muziekgeschiedenis. Bestel nu uw tickets via 070-345 345 (max. €0,30/min.) of www.teleticketservice.com

Bio van Charles Aznavour

Meer Over:

Charles Aznavour