.
News Image

Welke bekende mensen overleden in oktober 2018?

Dat zijn er heel wat...
In oktober hadden we helaas weer een heleboel bekende overlijdens te betreuren. We begonnen al op 1 oktober met de dood van de Franse zanger Charles Aznavour. Hij had een heleboel hits die internationaal succes hadden. Hij werd maar liefst 94.

Op 3 oktober overleed de zanger van ‘Helena’. De Belgische zanger Hugo Raspoet werd 77. We blijven in Vlaanderen, op 4 oktober moesten we afscheid nemen van de legendarische presentator Walter Capiau. De presentator van spelprogramma’s zoals ‘Walters Verjaardagsshow’ en ‘Rad Van Fortuin’ was al een tijdje ziek en werd 80.

Op 6 oktober was het alweer prijs. Toen overleed Montserrat Caballe. Deze Spaanse operazangeres was ook in ons land geen onbekende. Ze werd 85. Ook Amerikaans acteur Scott Wilson stierf op 6 oktober op 76-jarige leeftijd.

De Belgische Magistrate Eliane Liekendael bekend van onder meer de zaak Dutroux werd 89 en overleed op 8 oktober. De Nederlandse acteur Bob Löwenstein werd 90 en stierf op 11 oktober.

Amerikaans regisseur Danny Leiner werd amper 57 en overleed op 18 oktober. Op 20 oktober overleed Wim Kok, de Nederlandse politieker werd 80.

Eric Thielemans is een Belgische tv-priester die overleed op 21 oktober. Enkele uren voor zijn dood was hij nog rechtstreeks te zien tijdens de misdienst op Eén. Vlak nadat hij deze had opgedragen overleed hij totaal onverwacht op 68-jarige leeftijd.

We sluiten dit overzicht af op 23 oktober. Toen overleed acteur James Karen op de gezegende leeftijd van 94.

Download onze app voor Android of iOS