.
Louis Thyssen, Céline Verbeeck en Gio Kemper van Nachtwacht
vrijdag 18 februari 2022

Celine Verbeeck: “Het is heel romantisch, maar het vraagt veel”

Het had een grote invloed op hun leven

Het zoontje van Celine Verbeeck en haar vriend is ondertussen ongeveer 7 maanden oud en de actrice geniet met volle teugen van het prille moederschap. Ze heeft steeds meer en meer interactie met het kindje en dat maakt voor haar het moederschap alleen plezanter. Al was het ook allemaal heel pittig in het begin.

“En niemand kan je daarop voorbereiden. Ook al waarschuwt iedereen je dat het zwaar zal worden. Vooral het slaapgebrek en de borstvoeding zorgen voor vermoeidheid. Borstvoeding is heel romantisch, maar het vraagt veel als vrouw. Gaston maakt me nog steeds twee tot vier keer per nacht wakker”, klinkt het in Story.

Gelukkig krijgt Celine veel hulp van haar partner Thomas. “Hij staat voor me klaar als ik hem nodig heb. Ik heb het met hem getroffen, hij is echt een nieuwe man. Hij kookt heel graag, helpt mee in het huishouden, geeft papflesjes, ververst pampers… Maar ik geef wel toe dat het ouderschap impact heeft op onze relatie. Ik denk dat veel nieuwe ouders zich daarin herkennen: het gebrek aan tijd voor elkaar omdat de focus volledig op de baby ligt. Het is belangrijk om af en toe een moment voor ons twee in te plannen.”

Bio van Celine Verbeeck

Meer Over:

Celine Verbeeck