.
Tinne Oltmans en Ann Van den Broeck in Mamma Mia!
woensdag 3 augustus 2022

Cast van Mamma Mia telt af: 'Laatste kans om te komen kijken'

Het is bijna zover!

Vanaf 12 augustus 2022 herneemt de felgesmaakte Vlaamse versie van de musicalsensatie ‘Mamma Mia!’ in Stadsschouwburg Antwerpen en aansluitend ook in Trixxo Theater Hasselt. Door overlappende agenda’s moest er hier en daar wat geschoven worden in de cast, maar de meest in het oog springende nieuwkomer is zonder twijfel Dorian Liveyns. De musicalacteur en echtgenoot van James Cooke, met wie hij in de zomer van 2021 in het huwelijksbootje stapte, mag zich onderdompelen in de heerlijke Griekse wateren van ‘Mamma Mia!’ en zich op de hits van ABBA storten als Sky, een rol die hij overneemt van Michiel De Meyer. Voor Dorian betekent dit meteen ook zijn eerste hoofdrol in een grote hitmusical.

De nieuwe, felgesmaakte versie van Deep Bridge ging in première op 7 maart 2020 (dan kwam Corona) en hernam op 30 juli 2021. De voorstelling speelde de hele zomer lang voor uitverkochte zalen en werd ontegensprekelijk één van de meest succesvolle shows na de heropstart.

Mamma Mia! is een muzikaal feest met uiteraard de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, geserveerd met een smakelijke portie nostalgie. Met in de hoofdcast Evi Hanssen, Ann Van den Broeck, Dorian Liveyns, Tinne Oltmans, Helle Vanderheyden, Ilse La Monaca, Johan Terryn, Govert Deploige en Stany Crets.
Tickets via Deepbridge .

Bio van James Cooke en Michiel De Meyer