.
News Image

Bo en Emily liggen uit Mijn Pop-Uprestaurant

Duo moet hun pop-up sluiten.


Op dinsdag 21 maart 2017 viel het doek over Het Vijfde Element in Antwerpen. De kijker besliste dat MADAM P. de strijd mag verder zetten in Mijn Pop-uprestaurant 2017. De laatste service is achter de rug voor het Kempense duo Bo & Emily en dat was geen al te leuk nieuws voor het duo. Of toch? De spanning tussen Bo en Emily liep dinsdagavond hoog op. Was het de nominatiestress? Misschien wel maar Emily liet duidelijk verstaan dat ze de afgelopen weken constant afgesnauwd werd door Bo. Emily besloot zelfs te vertrekken en liet de zaak in de steek. Het laatste voorval was voor haar de druppel die de emmer deed overlopen. ’s Avonds – bij de laatste service – was het vooral zo goed als vergeten.



Het duo uit Mol kreeg dinsdagavond echter te horen dat ze uit het spel liggen. Bo en Emily hadden veel minder fans op Facebook dan de rest van de kandidaten. Hun sluiting stond dan ook in de sterren geschreven. “Het is uiteraard bijzonder jammer dat we onze pop-up al moeten sluiten”, reageren Bo & Emily. “Maar we kijken wel met een warm gevoel terug naar de afgelopen weken. We hebben leuke tijden beleefd en veel geleerd. Nu is het tijd voor een beetje vakantie en dan pikken we de draad terug op.” Emily gaat opnieuw aan de slag als maatschappelijk assistente en Bo wil weldra terug in de potten van een restaurantkeuken roeren.



Er blijven nu nog slechts vier duo’s over. In Antwerpen staan de twee dames van MADAM P. nu lijnrecht tegenover de West-Vlaamse barbecue boys van TJOP’S. Laure en Charlotte van MADAM P. waren verrast én opgelucht, maar vooral extra gemotiveerd om een plaats in de finale te veroveren. Met TJOP’S hebben ze een geduchte concurrent en ook in Kortrijk stijgt de spanning tussen de Antwerpenaren Yannick & Leena van Meat & Griet en het Limburgse koppel Mitchell & Daniëla van Table’O. Wie verhuist zijn pop-up binnenkort naar Blankenberge voor de finaleweken van Mijn Pop-uprestaurant?