.
Jill Goede
donderdag 18 maart 2021

Big Brotherfans boos op Studio 100

Steunt Studio 100 Jill?

Er is op Facebook heel wat commotie ontstaan omdat er de afgelopen dagen meerdere berichten, foto’s en filmpjes zijn opgedoken waarin Studio 100-gezichten te zien zijn met Jill en of Thomas uit Big Brother.

Het begon allemaal met de boodschap dat Jill ingeschreven is voor de audities van ‘K2 zoekt K3’. Gisteren zagen we dan weer een filmpje waarin Thomas met Marthe van K3 danst. Het lijkt er wel op dat Studio 100 de kant kiest van Jill en dat vinden de fans van de andere bewoners allesbehalve leuk.
Vooral ook niet omdat Jill zich schuldig gemaakt zou hebben aan pesterijen.

“Studio 100, vinden jullie het zelf niet heel apart dat Jill uit Big Brother gepromoot wordt door Baba Yega en nog erger…door K3?”, schrijft een mama. “Mijn dochter van 6 is grote fan van K3… maar dit gaat toch m’n boekje te buiten. Hoe kan K3 iemand promoten wat andere bewoners pest? Kwam K3 niet op tegen het pesten in plaats van het te steunen? Hoe kan het dat jullie willen dat K3 geassocieerd wordt met iemand wat met een grof taalgebruik door het leven gaat?”

En dan gaat het uiteraard over Jill die de afgelopen maanden vaak bepaalde woorden gebruikte die wij als beschaafde Belgen nooit zouden gebruiken.
De mama in kwestie is boos op Studio 100. “Ik begrijp jullie handelingen hier niet in. En ik zal dan ook mijn conclusies hier uit trekken. Ik kan niet toestaan dat m’n dochter hier een voorbeeld aan neemt”, besluit de vrouw.
Verschillende fans sluiten zich trouwens aan bij haar standpunt.