.
Sinterklaasshow 2022
zaterdag 3 december 2022

Studio 100 verkoopt Sportpaleis 7 keer uit dit weekend!

En er is nieuws!

Dit weekend is het alle hens dek voor Studio 100 want op vier dagen tijd vinden er maar liefst zeven uitverkochte shows plaats in het Antwerpse Sportpaleis. Overdag genieten de families met kinderen van vier voorstellingen van De Grote Sinterklaasshow en ’s avonds kunnen de iets oudere kinderen hun jeugd opnieuw beleven tijdens de Studio 100 Rewind Party. In totaal ontvangt Studio 100 dit weekend 107.000 mensen.

De Sint heeft vanuit Spanje aangekondigd dat hij dit weekend samen met zijn roetpieten het Antwerpse Sportpaleis op stelten zal zetten. Natuurlijk heeft de Sint ook alle Studio 100 helden uitgenodigd om het feest helemaal compleet te maken: Samson & Marie, Nachtwacht, Mega Mindy, Plop, Piet Piraat, Bumba, GameKeepers en K3 zijn allemaal van de partij. De Grote Sinterklaasshow is al jarenlang een vaste waarde tijdens de Sinterklaasperiode en dat is dit jaar niet anders. Om tegemoet te komen aan de grote vraag naar tickets wordt de ticketverkoop voor de show van volgend jaar reeds vanaf morgen open gezet.

Proximus Pickx en Studio 100 slaan trouwens opnieuw de handen in elkaar en laten alle brave kinderen meegenieten van De Grote Sinterklaasshow. Dankzij Pickx kan ook wie geen ticket kon bemachtigen, thuis delen in de feestvreugde. De Grote Sinterklaasshow is vanaf zondag 4 december voor alle kindjes te bekijken bij Proximus Pickx. De show gaat om 11 uur in première op Pickx+ (beschikbaar in de tv-opties Pickx+, Pickx Mix, Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports). Voor kindjes die doof of slechthorend zijn, is er om 13.30 uur een extra show met simultane vertolking in gebarentaal.

Drie avonden na elkaar gaat het dak van het Sportpaleis er helemaal af tijdens het ultieme feestje: de Studio 100 Rewind Party! Een onvergetelijke avond voor de fans, die tijdens de optredens van hun jeugdidolen elk woord van elke hit meebrullen! Maar ook de artiesten genieten met volle teugen van het hartverwarmende weerzien met de fans van het eerste uur! Spring, Gert Verhulst, Baba Yega, Plop en het olijke trio VanBurAl (Van Leemhuyzen, de Burgemeester en Alberto), Mega Mindy en Piet Piraat, allemaal geven ze het beste van zichzelf! De avond wordt met veel ambiance afgerond door dj’s Ilsen & Verhulst en Omdat Het Kan Soundsystem.

Anja van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: “Nadat we vorig jaar in extremis De Grote Sinterklaasshow en de Studio 100 Rewind Party moesten annuleren zijn we ongelofelijk blij dat we er vandaag opnieuw staan. Niet alleen wij hebben er gigantisch veel goesting in, ons publiek duidelijk ook! Niet minder dan zeven keer laten we dit weekend het Antwerpse Sportpaleis vollopen. We gaan er samen een fantastisch feest van maken!"


Meest recente foto’s van Studio 100, Samson & Marie, Nachtwacht, Mega Mindy, Bumba, Piet Piraat, K3, Baba Yega en Gert Verhulst: