.
maandag 8 maart 2021

Big Brother: vliegt Zoey naar huis?

Zijn haar laatste dagen geteld?

Volgens verschillende polls op de sociale media is Zoey Hasselbank de minst populaire deelnemer van Big Brother. De laatste weken spuwen de kijkers hun gal uit op de vrouwelijke dj en influencer. Haar gedrag in het huis laat volgens heel wat kijkers serieus te wensen over. Constant ziek zijn (of doen alsof zij dat is), veel in bed liggen, dat valt niet in goede aarde bij de kijkers. Om nog maar te zwijgen over het spel dat zij speelt. De ogen van de bewoners zijn ondertussen open aan het gaan en zoals de kaarten nu liggen, is de kans groot dat Zoey deze week genomineerd zal worden.

Zelf verwacht zij dat Jill en Matt op de nominatielijst zullen staan en dat lijkt ook het meest logische. Alleen willen de andere bewoners een bommetje droppen en haar nu al nomineren. Zondagavond werd er in de hottub van gedachten gewisseld tussen Naomi, Julie, Nick en Michel en zij gaan zo goed als zeker op Zoey en Matt.


En als we dan de polls mogen geloven, dan mag Zoey donderdagavond het huis verlaten. Tenzij Big Brother nog voor een twist zorgt....

Bio van Zoey Hasselbank

Meer Over:

Zoey Hasselbank