.
Zoey Hasselbank
dinsdag 2 augustus 2022

Bekende singles zoeken date voor 't Love Eilandje van Streamz

Waag je kans bij Gideon, Sayed, Kimbery, Mehti, Rick, …

De 'Summer of Love' is volop aan de gang en trouwe kijkers van Love Island op Streamz zullen het geweten hebben. De avonturen van Amandine, Sunita, Lennert en co zetten Gran Canaria alvast in vuur en vlam. Nu kunnen fans van de show ook zélf hun kans wagen om te daten... met hun favoriete BV of ex-Islander. Op 13 augustus strijkt ‘t Love Eilandje immers neer aan het MAS in Antwerpen. Love Island, maar dan aan de Schelde!

Op deze exclusieve locatie komen bekende singles die dag samen met hun gekozen dates om elkaar beter te leren kennen en nadien de Love Island-finale samen te bekijken. En iedereen kan dus zijn/haar/hun kans wagen. De bekende gezichten gaan vanaf 1 augustus namelijk via sociale media op zoek naar de perfecte partner voor een originele date.

Wie doet er mee aan deze ultieme groepsdate? Niemand minder dan ex-islanders Kimbery, Mehti, Rick, Sayed en Gideon. Zij hebben dan misschien net naast de liefde gegrepen in Love Island, maar ze zijn 100% klaar om er op ‘t Love Eilandje terug in te vliegen.

En alsof dat nog niet genoeg was, kan je ook een date winnen met vier andere bekende singles: Fabrizio Tzinaridis, Joshua Feytons, Zoey Hasselbank en Angela Liridona zullen ook via hun socials op zoek gaan naar hun plus one voor het exclusieve event.

Hoe strik je een plek op het Love Eilandje? De singles doen een oproep via hun eigen sociale mediakanalen om de zoektocht naar een date te beginnen. Ben jij nog grappiger dan Merijn, even zelfverzekerd als Tene of nog schattiger dan Sunita? Surf dan zeker naar de https://join.streamz.be/loveeilandje/

Bio van Zoey Hasselbank, Joshua Feytons en Fabrizio Tzinaridis