.
News Image

TAGMAG lanceert nieuwe online serie: ‘The Express’

‘Temptation’ Joshua en Jamie-Lee Six in nieuwe realityreeks


Vanaf ​donderdag 5 september​ start ‘​The Express’​ op TAGMAG (het grootste online entertainmentplatform voor jongeren tussen 16 en 24 jaar). De nieuwe serie wordt een realityreeks en zal ​enkel te zien zijn op sociale media​ (YouTube, Facebook en Instagram) en de website van TAGMAG.



Zes bekende Vlaamse jongeren gaan het​ lift avontuur​ van de ​Barcelona Express​ aan. In twee teams nemen ze het tegen elkaar op om als eerste in Barcelona te geraken. Ze vertrekken vanuit Brussel zonder geld of enige vorm van luxe, enkel met backpacking-gear en een GPS-tracker op zak. ​Joshua Feytons, Jamie-Lee Six, Kastiop, Fabian Feyaerts, Morgane Eyletten en Ender Scholtens ​staat een lange en moeilijke weg voor de boeg voordat ze in Barcelona aankomen.



‘The Express’ kan enkel gevolgd worden op Facebook, YouTube en Instagram. Deze keuze werd bewust gemaakt na het succes van vorige TAGMAG-series, zoals ​Tagmansion​ (3,6 miljoen views) en ​J’aime-Lee​ (3 miljoen views). De Vlaamse jongeren volgden deze series massaal online en de cijfers blijven stijgen.



De cast van ‘The Express’ bestaat uit YouTubers en influencers. Op sociale media komen ze soms uit compleet verschillende netwerken, waardoor de reeks een breder publiek kan aanspreken binnen de groep Vlaamse jongeren.

Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering op de kanalen van TAGMAG.


Bio van Jamie-Lee Six, Fabian en Joshua Feytons