.
News Image

Beste Kijkers trapt lente op gang

Zwangere Tine Embrechts opnieuw van de partij in 'Beste Kijkers'.
Beste Kijkers is helemaal klaar voor het voorjaar. Vanaf woensdag 25 maart 2015 zet host Nathalie Meskens samen met kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder de lente in met een gloednieuw seizoen van de vlotte en speelse panelshow van het voorbije najaar. Elf weken lang blikken ze elke woensdag terug op bijzondere fragmenten van de voorbije televisieweek met twee wekelijkse gasten.

Nathalie Meskens: “De eerste reeks van Beste Kijkers was heerlijk om te doen. Elke opname was een feest en de reacties van de kijkers en de gasten waren altijd hartverwarmend. We gaan er dus alles aan doen om iedere woensdag opnieuw de allerleukste en meest opmerkelijke beelden uit binnen- en buitenland op een rijtje te zetten. Ik heb er ongelooflijk veel zin in!”

Tine Embrechts en Sven De Ridder laten zich iedere week opnieuw flankeren door twee bekende Vlamingen. Ze mogen zich onder meer verwachten aan het gezelschap van Herman Brusselmans, Tim Van Aelst, Peter Van de Veire, Rob Vanoudenhoven, Tom Waes, Luk Wyns, Jeroen Meus, Clara Cleymans, Free Souffriau, Ella Leyers, Geena Lisa, Ivan Pecnik en nog vele anderen.

Net als vorig seizoen blikt Nathalie in vijf spelrondes op een speelse manier terug op de leukste, meest ontroerende, of soms ook ernstige fragmenten van de afgelopen televisieweek. Bovendien zijn er ook enkele vernieuwingen toegevoegd in het tweede seizoen van Beste Kijkers.

Allereerst heeft de warme winterlook van het voorbije najaar een lentefrisse make-over gekregen. Niet alleen heeft Beste Kijkers een nieuw logo. Voortaan zitten Nathalie, Tine en Sven ook achter een nieuwe desk en krijgt de studio nieuwe, frisse kleuren.

Opnieuw bestaat één aflevering uit 4 spelrondes en het finalespel, al ziet ook die finale er nu helemaal anders uit. Het draait niet langer om ‘Wie lacht het laatst?’, maar wel om de centrale vraag: ‘Wat was dat allemaal?’. De panels krijgen een montage te zien met tv-beelden van de voorbije weken. Na het bekijken van de montage moeten beide teams elk om beurt een programma geven dat met een kort fragmentje in de montage zat. Wie de meeste programma’s kan raden, wint.

Er valt wekelijks zoveel te beleven op tv, zowel in binnen- als in buitenland, dat het haast onmogelijk is om met álles mee te zijn. Daarom helpen Nathalie Meskens, Tine Embrechts en Sven De Ridder daar met veel plezier bij. Doorheen vier spelrondes en een gloednieuwe finale geven ze een overzicht van de meest opvallende, hilarische en ontroerende tv-fragmenten.

De zwangere Tine Embrechts krijgt in de eerste aflevering het gezelschap van een goede vriend en levende tv-legende: Bart Peeters. Sven De Ridder wordt bijgestaan door rising star en de meest bekende rapster uit Antwerpen: Slongs Dievanongs.

Nathalie Meskens vraagt de kijkers nog steeds om haar te laten weten welke tv-beelden niet mogen ontbreken in de volgende uitzending. Fragmenten tippen kan via het formulier op vtm.be/bestekijkers. De beste drie fragmenten volgens de redactie halen het scherm en de allerleukste inzending wordt beloond met een uniek Beste Kijkers-designstuk: een miniversie van de karakteristieke lichtgevende sanseveria’s uit het decor van Beste Kijkers.

Beste Kijkers, vanaf woensdag 25 maart om 21.20 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android