.
News Image

Beste Kijkers in nieuw kleedje

Wanneer ontwaakt Beste Kijkers uit zijn winterslaap?
Na een korte winterstop van enkele weken trapt gastvrouw Nathalie Meskens op woensdag 10 februari 2016 een nieuw, vierde seizoen van Beste Kijkers af in een gloednieuw lentefris decor.

Acht weken lang zal zij het grappigste van de voorbije televisieweek verzamelen om mee uit te pakken in de komische panelshow, waarin Tine Embrechts en Sven De Ridder opnieuw de vaste teamcaptains zijn. Zij nodigen ieder elke week een gast uit om samen op een speelse manier terug te blikken op de meest bijzondere fragmenten van de voorbije week. De kijker mag zich verwachten aan het gezelschap van Sam De Bruyn, Kamal Kharmach, Laura Tesoro, Bartel Van Riet, Ruben Van Gucht, William Boeva, Siska Schoeters, Ann Tuts, Kate Ryan, Danira Boukhriss, Kris Wauters en vele anderen.

Nathalie Meskens: “Dat we zo snel terug op de buis zijn, doet deugd. Beste Kijkers staat voor plezier en dat gaan we ook dit seizoen zo houden. Onze show leeft van de spontaniteit. Tine en Sven maar ook de gasten, weten nooit wat er gaat gebeuren en dat vind ik héél erg prettig. Hen verrassen met de zotste en vreemdste beeldfragmenten die we kunnen vinden, voelt aan als een hobby. Het is altijd lachen!”

Tine Embrechts: “Ik heb altijd geprobeerd om werk en privé gescheiden te houden, maar dat is met deze job dus dik mislukt. Nathalie en Sven zijn vrienden geworden en ik geef toe: ik kan me geen betere collega’s voorstellen.”

Ook Sven De Ridder kan nauwelijks wachten: “Het succes van Beste Kijkers is zeker te danken aan de hilarische filmpjes. De ontvangers van de redactie staan op de hele wereld gericht. Er wordt úren televisie gekeken. Ze vinden alles: van een Chinees die dagelijks 2,5 kilo rode pepers eet tot een kleuterschool voor volwassenen uit Amerika. Dat is toch kicken?!”

Net als in het derde seizoen blikt Nathalie in vier spelrondes op een speelse manier terug op de leukste, ontroerendste, of soms ernstige fragmenten van de afgelopen televisieweek, maar ook voor een flink aantal vernieuwingen zit de kijker goed dit seizoen.

Allereerst heeft de warme winterlook van het voorbije najaar een lentefrisse make-over gekregen. Het decor krijgt een nieuw kleurtje en de blue key set waarin het finalespel wordt gespeeld, wordt meer aangekleed.

Wat we al kunnen verklappen over de tweede aflevering van Beste Kijkers op woensdag 17 februari, is dat Nathalie dan terugblikt op Valentijn. Voor die gelegenheid zullen onder andere Paul Severs en Belle Perez een ode brengen aan een bekende televisiepersoonlijkheid. Het is aan het panel om te raden over wie het gaat.

Niet alleen kunnen de kijkers vanuit de zetel meespelen, ook kunnen zij Nathalie via het invulformulier op vtm.be laten weten welke tv-beelden niet mogen ontbreken in de volgende uitzending. De beste fragmenten halen het scherm en de allerleukste inzending wordt beloond met een uniek Beste Kijkers designstuk: een miniversie van de karakteristieke lichtgevende sanseveria’s uit het decor.

Vanaf 10 februari 2016 op woensdag om 21.25 bij VTM

Download onze app voor iOS of Android