.
Ben Segers
maandag 12 december 2022

Ben Segers: “Ik besef dat ik ze ooit zal verliezen”

Minder werk dan vijf jaar geleden maar nu is alles in balans

Binnen twee jaar bereikt hij de kaap van 50. Een midlifecrisis zit er volgens hem nog niet aan te komen maar hij beseft meer en meer dat het leven eindig is.

“Mijn ouders zijn allebei tachtig, ze zijn nog relatief oké, maar je ziet dat het minder vlot gaat. Ik besef dat ik ze ooit zal verliezen. Met het ouder worden hecht ik nog meer waarde aan familie. Als iedereen gezond is en overeenkomt, ben ik een gelukkig mens”, vertelt Ben Segers aan Story.

Inmiddels vond hij ook rust in de liefde. Ben is tien jaar samen met regisseur Lenny Van Wesemael. Hij speelt soms mee in haar reeksen en dan loert het gevaar om de hoek om het werk mee naar huis te nemen.

“Zelf praat ik thuis niet zo vaak over mijn werk, Lenny doet dat meer. Soms moet ik haar een halt toeroepen. Maar ik begrijp dat ze een klankbord nodig heeft”, onthult Ben aan Story.

Zijn jongste zoontje is ondertussen zeven jaar en ook hij eist natuurlijk de nodige aandacht op. “Hij hangt graag het zotteke uit. Als een van mijn kinderen later acteur wordt, zal hij het zijn”, verklapt Ben.

Bio van Ben Segers en Lenny Van Wesemael